Aquesta setmana vam aparèixer a la secció Món Empresarial de La Vanguardia, en un article que detalla el nostre recorregut al llarg d’aquests 50 anys obrint-nos camí al sector de l’aigua.

Vam començar a escriure la nostra història en un petit centre productiu a Barcelona i des de llavors hem experimentat un gran creixement, fins a comptar amb dues plantes productives a Granollers i Martorell, passant per altres seus.

La segona generació de la família es va posar al capdavant l’any 2000, i des de llavors una sèrie de fites com posar en marxa un eCommerce i el subministrament d’aigua potable i d’aigua per omplir piscines a www.aguaparapiscinas.com ens han portat on som avui 50 anys, dues generacions i molt esforç després.

A Adesco proveïm indústries considerades essencials durant la pandèmia, fet que ens ha permès no baixar el ritme de treball en cap moment. Un dels nostres objectius d’aquest any és augmentar la venda al detall a través de la botiga en línia.

Adesco, dues generacions de la família Codinach dedicades al món de l'aigua 1

Aquí tens l’enllaç de la notícia escrita per Blanca Gispert a La Vanguardia.

0
La meva cistella