El 17 de gener del 2022 vam complir 50 anys. La nostra empresa, amb centres productius a Granollers i Martorell, està dirigida per la segona generació de la família Codinach.
A Adesco portem 50 anys al món de la fabricació i distribució d’aigua desionitzada i potable, experimentant un creixement sostingut. Hem estat sempre juntament amb el teixit empresarial català fortament vinculat amb el sector sanitari, farmacèutic i cosmètic, expedint els nostres productes per tota Europa.

Creada l’any 1972 per Josep Ma i Santiago Codinach, actualment dirigeix l’empresa la segona generació de la família Codinach. Fortament arrelada al territori, l’empresa va néixer a Barcelona. L’expansió va passar per Palau-solità i Plegamans, i finalment l’any 2003 ens vam instal·lar al Polígon Industrial Circuit de Catalunya a Granollers on actualment resideix la seu. Des del 2019 comptem amb un centre productiu a Martorell per donar més servei i resposta ràpida a la zona sud de Catalunya.

Hem experimentat un gran creixement al llarg d’aquestes dècades i som pioners pel que fa a la fabricació i distribució d’aigües no només desionitzades sinó també amb requeriments especials per a la indústria i el sector farmacèutic. Comptem amb una flota de distribució pròpia i servei 24 hores/365.

A Adesco proveïm d’aigües tota mena d’indústries. Gràcies a l’equip intern de recerca i innovació, ha permès adaptar-nos a les necessitats de la indústria aportant solucions que s’ajusten als requeriments, fet que ha provocat l’evolució del producte principal, l’aigua desionitzada, cap a aigües específiques amb característiques tècniques d’alta qualitat . Adesco com a principal proveïdor d’aigua sempre ha estat al costat del teixit empresarial català fortament vinculat amb el sector sanitari, farmacèutic i cosmètic.

Descarrega’t la nota de premsa dels 50 anys en PDF.

0
La meva cistella